Mada ovo i nije baš neka novost, ipak treba da napišem ponešto o Youtube kanalu ovog sajta. Za sada je na tom kanalu dostupno samo nekoliko snimaka o sakupljanju poštanskih maraka i to uglavnom podkastovi sa video podlogom. Vremenom će se broj snimaka svakako povećati.

Do ovoga je došlo jer je sam prilikom pripremanja materijala za podkast, počeo da dobijam dodatne ideje. Sam podkast kao forma za ono što sam zamislio je idealan, međutim poštanske marke i sama filatelija su prosto stvorene da se predstave fotografijom i video snimcima rešio sam da ih tako i predstavim.

Album za marke -Youtube link

Pored postavljanja podkastova, u planu je da napravim i snimke koje će prikazati sve poštanske marke posebno za svaku godinu. Ovo je hobi projekat i video kanal o filateliji će se razvijati u skladu sa tim koliko budem imao vremena. Realno je da ne vidim način kako bi ovo moglo postati profitabilno (bar za sada) i to će diktirati sam tempo razvoja.

U nekom daljem planu je da se predstave određene serije, te poštanske marke. To bi išlo u pravcu istraživanja pošatanskih maraka i priča koje ih prate.

Postoji opcija da se pretplatite na kanal, što je dobra ideja. Na taj način nećete morati proveravati ima li šta novo, nego će info čim se nešto postavi dolaziti do vas. Jer ne postoji neki raspored objavljivanja, tako da nema ni smisla ga svaki dan posećivati.

Mada sam vodim ovau priču, zainteresovan sam za saradnju. Ukoliko vam treba neki tekst, audio ili video prilog oko filatelije javite se pa ćemo videti da se dogovorimo. Takođe i ukoliko imate neki predlog za zajednički projekat, i tu sam zainteresovan da čujem šta se ima reći.

Pored mojih ideja, veoma sam zainteresovan da čujem i vaše predloge. I ne samo predloge, nego i pitanja, komentare te na kraju i kritike. Jer ja sam samo hobista koji voli interesantne stvari i svaka dobronamerna sugestija iskusnijih filatelista je dobro došla.